Het Amsterdams Sleutelpaleis

sinds 1960 een vertrouwd adres.

Toegangscontrole:

Wanneer u zoekt naar toegangscontrole bent u aan het juiste adres bij Het Amsterdams Sleutelpaleis. Wij geven u vrijblijvend het beste advies omtrent toegangscontrole. Een begrip in Amsterdam en omstreken als Slotenmaker, beveiligingsexpert. Bel of mail vrijblijvend en laat u goed informeren.. Wij hebben diverse systemen in onze winkel als demo staan.

Particuliere klanten

Wilt u uw voordeur openen met een vingerscanner, telefoon of een afstandsbediening? Dat is allemaal mogelijk. Deuren kunnen op diverse manieren geopend worden. Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Bedrijfspanden, zorginstellingen, aannemers en installateurs

De snel en constant veranderende wereld van vandaag blijft niets lang hetzelfde. Door nieuwe werkmethoden en het toetreden van nieuwe werknemers moet beveiliging ook steeds mee veranderen en evolueren om het tempo bij te houden. Gebouwen en werkplekken moeten steeds flexibeler zijn en eenvoudig aangepast kunnen worden aan nieuwe technologieën. Voor elke deur hebben wij een oplossing. Wilt u advies voor uw pand(en)?  Neem dan contact met ons op.